Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tuinenbezoek

18 juli

Onderstaande tuinen worden bezocht:

  • Tuin De Vorst Hof, Spoorlaan 5, 8162 BP Epe
    Men waant men zich in een bloemenschilderij. In juli en augustus is het een bloemenfeest in deze tuin met een diversiteit aan bloeiende planten, waaronder diverse soorten Persicaria, Monarda, Thalictrum, Sanguisorba, Helenium, Crocosmia etc.. Steeds zijn er prachtige kleurcombinaties en een verscheidenheid aan vaste planten en vele dahlia’s in deze cottagetuin.
    De oprit is aan de kant met de buren afgezet met een 15 meter lange houtstapel met daarop een Sedum tuin. Iedere centimeter in deze tuin van 500 m² groot is benut.
  • Tuinen De Roode Hoeve, Middendijk 14, 7397 NA Nijbroek
    Rondom een meer dan 100 jaar oude IJsselhoeve liggen verschillende tuinen met bont gekleurde bloemvakken. Lange paden door de wilde grassen laten je het open landschap met de schaapskudde beleven. Door de boomgaard komt men aan de voorzijde van de hoeve, waar weelderige borders op kleur, omsloten door hagen, een rozen berceau en oude bomen, liggen. Recht voor het huis bieden ronde bloem borders uitzicht tot aan de horizon.

Leden van andere regio’s die graag met een excursie mee willen kunnen zich aanmelden bij het secretariaat: ned.kuip.ver.oost@gmail.com.

 

Gegevens

Datum:
18 juli
Evenement Categorie:

Organisator

Regio Oost